Tijd voor een betere gezondheid

In mijn praktijk wil ik u graag ondersteunen bij uw proces naar een betere gezondheid, vanuit de orthomoleculaire geneeskunde. Dit betekent dat we op zoek gaan naar de oorzaak van uw klachten. Het lichaam heeft meerdere mechanismen en honderden processen om uw evenwicht zo goed mogelijk te bewaken. We gaan samen op zoek naar de onderliggende oorzaak op basis van uw verhaal en indien nodig aanvullend onderzoek.

Met een gedegen orthomoleculair advies gaat u aan de slag.  We spreken samen een evaluatiemoment af, vaak is dit na 4-6 weken.


Intake procedure

Bij aanmelding ontvangt u het intakeformulier en de klachtenregistratielijst. We plannen dan een eerste afspraak. Voor deze afspraak stuurt u het intakeformulier maximaal 5-7 dagen van te voren naar mij terug. Ik heb dan  genoeg tijd om uw verhaal alvast te lezen en mij goed voor te bereiden.

In het intakegesprek zal ik u aanvullende vragen stellen op basis van de aangeleverde informatie en zullen we bespreken of er aanvullend onderzoek nodig is. Hierbij kunt u denken aan o.a. onderzoek naar vertering, intoleranties, vetzuren en bloedonderzoek. Ik leg u alles rustig uit.  

Binnen twee weken na de intake ontvangt u een uitgebreid advies op gebied van voeding, leefstijl en eventueel ondersteunende supplementen. Het advies bespreken we in een consult of een telefonische afspraak, zodat alles duidelijk voor u is. U gaat dan aan de slag met uw nieuwe leefstijl en we plannen samen een moment om te kijken hoe het gaat. Tussentijds bellen mag altijd.  

Coaching.

Het veranderen van eet- en leefgewoontes is niet eenvoudig. Daarom is het mogelijk om hier extra ondersteuning voor te ontvangen. We gaan dan samen opzoek naar een onderliggende thema's en bekijken wat het effect van de bijkomende emoties zijn op uw leefstijl. Ook is er aandacht voor omgaan met stress en het zoeken we naar een passende manier van ontspanning voor u.   

Op locatie. 

Ben u niet in de gelegenheid de praktijk te bezoeken, dan kom ik naar u!  Dit kan binnen een straal van 30 kilometer vanaf Zuidlaren.